Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Legyél törzsvásárló és 7-10 % kedvezményt kapsz minden vásárlásodból!

Minden évben webáruházunk lehetőséget nyújt arra, hogy a hűséges vásárlóink kedvezményekhez jussanak. 

Ennek érdekében kedvezmény kártyákat bocsátunk ki, melyek bármikor megvásárolhatóak, majd tulajdonosuk által érvényesíthetőek a kedvezmények. Minden évben azonban újakat bocsátunk ki, ezért a kedvezménykártyákat érdemes minden év elején megvásárolni, hogy egész évben élvezhessük az előnyeit.

10 % -os kedvezményt nyújtó kártya

Ára: 3500 Ft

A kártyát azon vásárlóinknak ajánljuk, akik egy évben összesen több, mint 35.000 Ft értékben kívánnak webáruházunkban vagy üzletünkben vásárolni. Kézműveseknek, aktív alkotóknak ajánljuk ezt a kártyát, ami számukra jelentős kedvezményt nyújt. 

A kedvezménykártya ajándékozható is! Mellé 9000 Ft értékű levásárolható ajándék kupont is tudunk mellékelni, így az ajándék még becsesebb lesz.

7%-os kedvezményt nyújtó kártya

Ára: 1500 Ft

A kártyát azon vásárlóinknak ajánljuk, akik egy évben összesen több, mint 21500 Ft értékben kívánnak Nálunk vásárolni, mert így térül meg számukra a kártya ára. 

Csatlakozz Te is a Facebook-on Törzsvásárlói klubunkhoz, ahol elsőként értesülhetsz majd kedvezményes csomagajánlatainkról. 

Iratkozz fel hírlevélre és minden aktuális akciónkról, nyereményjátékról, új termékek érkezéséről első kézből értesülsz majd!