Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek – Banga Boo - Fonal és kézimunka - kellék webáruház

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a LES FLEURS KFT. (7400 Kaposvár, Harangvirág utca 19. adószám: 22744526-1-14), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

 A szolgáltató neve: LES FLEURS KFT.

 A szolgáltató székhelye: 7400 Kaposvár Harangvirág u.19.

 A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@bangaboo.hu

 Cégjegyzékszáma: Cg.14-09-313340

Adószáma: 22744526-1-14

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Kaposvári Törvényszék Cégbirósága

Telefonszámai: 30/2697845

Engedély száma: Kaposvári MJV jegyzője - nyilvántartásba vételi szám: 8979 

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: Shoprenter KFT. 4028 Debrecen Kassai út. 129. +361/234-5012 info@shoprenter.hu

Alapvető rendelkezések:

 1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Jelen okirat a keltezés napján lép hatályba.

1.3. A webshopban megjelenített "Saját készítésű termékek" kategóriában található termékek szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok sajátként való megjelenítése nyomtatott vagy elektronikus formában, valamint a képekkel való visszaélés jogi következményeket von maga után.

1.4. A Les Fleurs Kft. a fentiekben megadott telefonszámon, elektronikus elérhetőségen, valamint személyesen a Kft. telephelyén áll a vásárlók rendelkezésére.

1.5. Adatkezelési szabályok:

A webáruház felületén feltüntetett Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

1.6 A Szolgáltató a kézimunkázáshoz szükséges termékek mellett lakásdekorációs és ajándéktárgyakat, saját készitésű játékokat forgalmaz.

 A megjelenített termékek online és személyesen is megvásárolhatók. A termékek alanyi jogon nem tartalmazzák az Áfát, valamint a feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítási díjat sem. Az árak forintban értendők.

A Szolgáltató fenntartja a jogot árainak megváltoztatására, ami nem vonatkozik a már megrendelt termékekre.

1.7. A webshopban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jeleníttet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

 1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

 1.9. Az adatbeviteli hibák kijavítására a Szolgáltató a jogot fenntartja, azt a vevő részére korrigálja. (pl.elirás, termék törlése, ár megváltoztatása stb.)

 1.10. Fizetési lehetőségek, szállítási módok a Vásárlási feltételek menüpontban megtalálhatóak.

 1.11. A Szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

 1.12. A megrendelések feldolgozása a beérkezéstől számitott 48 órán belül történik meg.

 1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.16. Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. Az elállási jog gyakorlásának menete:

A vásárló a termék kézhezvételét követő 3 napon belül jelezheti a Szolgáltató felé a termékkel kapcsolatos panaszát és elállhat a vásárlástól. Ez esetben a terméket haladéktalanul visszaküldi a terméket, annak megérkezését követően a Szolgáltató visszautalja a termék árát.

1.18. Sérült termék esetén a vásárlónak joga van a terméket visszaküldeni és elállni a vásárlástól, valamint egyeztetés alapján a termék pótlását kérni

 

Kaposvár, 2017-04-30


 

Elállási nyilatkozat
(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)


Címzett (név, postai cím, e-mail cím, fax szám, telefonszám):

Alulírott kijelenti, hogy eláll az alábbi áruk adásvételétől:

Megrendelés időpontja /átvétel időpontja:

Fogyasztó(k) neve:

Fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag írásban történő értesítés esetén):


Dátum: